ACHMEA

COMPANY CASE & SPEEDDATES

Start je carrière bij Achmea. We verzekeren je, alles wordt anders!Start je carrière bij Achmea. We verzekeren je, alles wordt anders!
Het levensgeluk van 10 miljoen klanten. Dát is waar wij ons dagelijks samen voor inzetten. We schaven aan risicomodellen, verbeteren onze websites en bedenken marketinguitingen. Alles met maatschappelijke impact. Meer dan ooit hebben we daarom behoefte aan Hartlopers: Iemand die zijn hart volgt, voorop loopt in zijn vakgebied en zijn talent inzet voor een gezonde en veilige samenleving. Wordt Hartloper én loop met ons mee!

Met innovaties willen we de toekomst gezonder én veiliger maken. Een paar voorbeelden. Interpolis ontwikkelde #PhoNo voor mobielvrij fietsen. Centraal Beheer helpt de niet zo handige Harry’s met de Klushulp. En Zilveren Kruis regelt met Gezond Thuis, dat ouderen langer thuis kunnen blijven wonen. Maar we willen onze grenzen verder verleggen. Daarom zoeken we mensen die samen met ons Nederland (en een stukje daar buiten) gezonder, veiliger en toekomstbestendiger maken. Ben jij klaar voor die stap? Je studierichting? Dat maakt niet uit. Wat is je ambitie en wat zijn je talenten? Dáár zijn we vooral benieuwd naar.     

dit is werken bij Achmea
Bij Achmea werk je waar, wanneer en hoe je dat wilt. Je krijgt ruimte om zelf je werktijden- en dagen in te delen. En…thuis net zo efficiënt werken als op kantoor? We regelen het voor je.

Hé Hartloper, loop jij met ons mee? Loop jij voorop én ben jij op zoek naar een werkgever die dat ook doet? Ga naar werkenbijachmea.nl en ontdek jouw kansen!


STATISTICS

Sectors: Actuarial Science, Health Science, Operations Research & Marketing
Locations: 6 in the Netherlands, 6 worldwide
Male-female ratio: 55-45 %
Number of employees: 12000 in Holland (14000 worldwide)
Average age: 39


CASE

Achmea | Escaperoom Klimaatverandering
Kom meer te weten over de werkzaamheden van een actuaris bij de grootste verzekeraar van Nederland! Als actuaris heb je bij Achmea een enorme vinger in de map. Jij brengt namelijk onze risico’s in kaart, die mede bepalend zijn voor de premie van producenten en diensten. Hierbij gaat het over miljarden! En je draagt zorg voor een grote verantwoordelijkheid om toe te zien op onze solvabiliteit, rentabiliteit en technische voorzieningen. Meer weten? Kom naar onze workshop en maak kennis met Achmea!