Arriva

CASE & SPEEDDATES
(Case for Dutch-speaking students only)

Arriva Nederland maakt deel uit van de Britse Arriva Group waar Deutsche Bahn eigenaar van is. De Arriva Group is als exploitant van personenvervoer met zo’n 62.500 medewerkers actief in 14 Europese landen.

Arriva is actief in heel Nederland. In cijfers uitgedrukt, betekent dat meer dan 500.000 reizen per dag!

Arriva is meer dan alleen bussen en treinen. We buigen ons elke dag opnieuw over uitdagende logistieke vraagstukken, we lopen voorop binnen MaaS (mobility as a Service), we werken aan een modern staaltje techniek, duurzaamheid en diversiteit zijn centrale thema’s, data en ICT worden steeds belangrijker, onze mensen staan centraal en innoveren en initiëren zijn eigenschappen die ons kenmerken.

Arriva Nederland is gecertificeerd als Top Employer Nederland!

Maak van je loopbaan een reis vol inspiratie! Innoveren en initiëren zijn eigenschappen die ons kenmerken én zijn van levensbelang om als openbaar vervoersbedrijf voorop te kunnen blijven lopen. We vinden het belangrijk elke dag een beetje beter te worden.

Dit vraagt van onze medewerkers dat zij zich zelf verantwoordelijk voelen voor hun dagelijkse werkzaamheden en persoonlijke ontwikkeling. We gaan ervan uit dat jij met jouw kennis het verschil kan maken.

Als je bij ons werkt, ben je verantwoordelijk voor je eigen carrière en neem je initiatief voor je eigen groei en ontwikkeling. Natuurlijk word je hierin ondersteund en er zijn diverse mogelijkheden: van in- en externe opleidingen en trainingen, loopbaantrajecten tot een mentor of coach.

Daarnaast biedt Arriva mogelijkheden om door te groeien als specialist of in een leidinggevende rol, maar zelfs ook internationaal.


STATISTIEKEN

Sectoren: Transport & Logistiek
Vestigingen: Heerenveen & Leiden
Man-vrouw verhouding: 65-35 %
Aantal werknemers: 5386
Aantal startposities per jaar: 10
Aantal stageposities per jaar: 8
Gemiddelde leeftijd: 46