a.s.r.

AFTERNOON CASE & MORNING SPEEDDATES
(Case For Dutch-speaking students only)

Kom bij a.s.r. doen waar anderen over praten.

Iedereen vindt wel iets. Van wat eerlijker kan. Of wat duurzamer kan. Maar van alleen iets vinden of erover praten verandert er niets.

Gelukkig lijkt alleen maar vinden steeds meer iets van toen. En er zijn steeds meer mensen die iets doen. Bij a.s.r. doen we er alles aan om mensen te verzekeren en vermogen op te bouwen op een manier die bijdraagt aan een eerlijke en duurzame maatschappij.

Wil jij hier een bijdrage aan leveren? Kom dan doen bij a.s.r. Bij ons krijg je regie over je loopbaan. Met veel verantwoordelijkheid, uitgebreide opleidingsmogelijkheden en flexibele arbeidsvoorwaarden. Zo kun jij jouw expertise optimaal inzetten om het verschil te maken voor onze klanten en de maatschappij, nu en in de toekomst. Onze medewerkers waarderen a.s.r. als werkgever. Dankzij hun stemmen werden we in 2021 Beste Werkgever van Nederland in het Worldclass Workplace onderzoek van Effectory.

Geef je carrière een vliegende start

Wij hebben een a.s.r. traineeship en een IT talent traineeship waarvoor we jaarlijks kandidaten werven. Hiermee doe je waardevolle werkervaring op, ontwikkel je vaardigheden én bouw je aan een interessant netwerk. 

Ook hebben we regelmatig plek voor meewerkstages of afstudeeropdrachten. En voor bijbanen naast je studie.

Over a.s.r.

a.s.r. hoort tot de top 3 verzekeraars van Nederland en staat genoteerd aan Euronext Amsterdam. Via onze merken a.s.r., Ditzo, Europeesche Verzekeringen, Ardanta en Loyalis bieden we producten en diensten aan op het gebied van verzekeren, pensioenen en hypotheken voor consumenten en MKB. Daarnaast zijn we actief als vermogensbeheerder en belegger via a.s.r. real estate en a.s.r. vermogensbeheer. Duurzaam ondernemen is voor ons vanzelfsprekend: als verzekeraar, belegger, werkgever én betrokken deelnemer aan de samenleving zoeken we steeds naar een goede balans tussen mens, maatschappij en milieu. Wij zijn dit jaar opnieuw uitgeroepen tot duurzaamste verzekeraar ter wereld door Sustainalytics. Bij a.s.r. werken ruim 4000 medewerkers.

Meer weten over werken bij a.s.r.?

Marguerite Barsingerhorn
P: +31 6 51 28 79 29
E: recruitment@asr.nl

Xaressa van Berkel
P: +316 30 08 59 83
E: recruitment@asr.nl

Website
Instagram
Facebook
LinkedIn


STATISTIEKEN

Sectoren: verzekeringen, pensioenen, vermogensbeheer, beleggen, vastgoed & hypotheken
Vestigingen in Nederland: Utrecht, Heerlen & Enschede
Man-vrouw verhouding: 58-42 %
Aantal werknemers: 4000
Aantal startposities per jaar: 50
Aantal stageposities per jaar: 100
Aantal werkstudenten per jaar: 20
Gemiddelde leeftijd: 43


CASE

Case: Hoe te sturen op kapitaal, risico en rendement?

Deze case geeft een kijkje in de keuzes die dagelijks binnen a.s.r. gemaakt moeten worden. Bij a.s.r. draait het allemaal om ‘Value over Volume’. Met welke producten optimaliseren we de driehoeksverhouding; kapitaal, risico en rendement? Hoe dragen deze producten bij aan de belangen van onze polishouders? Daarnaast dienen we onze asset mix af te stemmen op onze verzekeringsportefeuille en tegelijkertijd onze risk-return trade-off te optimaliseren.

Tijdens deze case neem jij een verzekeraar in zwaar weer over! Ben jij in staat om, gegeven de situatie van het bedrijf en de financiële markt, de juiste keuzes te maken in je verzekerings- en beleggingsportefeuille? Je komt erachter met welke aspecten rekening moet worden gehouden en wat de consequenties zijn van deze keuzes. 

Het team dat het best presteert, de verzekeraar gezond maakt en de meeste waarde creëert ontvangt een leuke prijs!