BOL.COM

CASE & SPEEDDATES
(Case for Dutch-speaking students only)

In 1999 openden bol.com de virtuele deuren als eerste online boekwinkel in Nederland. Inmiddels zijn we met meer dan 2000 bol.com’ers, die elke dag het leven van onze klanten makkelijker en leuker willen maken. We zijn natuurlijk allang geen online boekenwinkelmeer, we zijn het grootste online retail tech platform van de Benelux met tientallen miljoenen artikelen. Maar toch staan we nog maar aan het begin. Samen met onze partners blijven we ons platform verbeteren voor onze klanten. Zo veranderen we retail om het dagelijks leven makkelijker te maken. We zijn gevestigd in het mooie Utrecht.

Je start bij bol.com met een uitgebreid onboardingsprogramma waarin je bol.com als organisatie beter leert kennen. Tijdens je werk zijn er veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo bieden we een breed scala aan trainingen aan. Deze trainingen gaan van het leren van nieuwe skills, tot het ontwikkelen van jou als persoon. Naast je werk zijn er ook voldoende sociale activiteiten (buiten corona).

We zijn opzoek naar studenten die sterk analytische zijn, al enige beheersing hebben in SQL, Python en/of Google Big Query en het daarnaast leuk vinden om als business partner te fungeren voor onze commerciële operatie.


STATISTIEKEN

Sectoren: E-commerce, tech, retail & FMCG
Vestigingen: Utrecht & Antwerpen
Man-vrouw verhouding: 50-50 %
Aantal werknemers: 2450
Aantal startposities per jaar: 25
Aantal stageposities per jaar: 200
Gemiddelde leeftijd: 35


CASE

Klein beginnen. Testen. Vallen. Opstaan. Doorpakken. Uitbouwen. Naar IT brengen. Adoptie aanjagen. Dat zijn de stappen die naar succes leiden. En dus de stappen die we doorlopen. Zo voeren we de business-, klant- en partnerwaarde van onze adviezen en oplossingen steeds verder op. Hoewel we SQL als tweede huis beschouwen en passie hebben voor grote datasets, ben je bij ons pas succesvol als je inzichten naar concrete acties kunt omzetten. En die enthousiast kunt presenteren. Analyseren doe je veel, maar je maximaliseert je impact door alle stakeholders mee te nemen in veranderingen. Wordt je hier nou enthousiast van? Dan is werken in een Excellence team bij bol.com misschien iets voor jou! In onze case gaan we je meenemen in het leven van een Excellence specialist! En dit binnen onze verschillende excellence domeinen. Denk hierbij aan Retail, Customer Journey, Supply Chain, Content, Platform of Promo! Ben jij een kruising tussen een gretige datahaai en een bevlogen business partner die stakeholders kan meenemen in spannende, data-gedreven veranderingen? Meld je dan aan voor onze case!