Cadran Analytics

MORNING SPEEDDATES & COMPANY FAIR

Cadran Analytics is een consultancybureau in data analytics. Met onze dienstverlening helpen we onze klanten om meer datagedreven te worden. Concreet houdt dit in dat we een analytics platform implementeren en onderhouden voor onze klanten, waarmee ze zelf in staat zijn om allerlei analyses te maken. Dit analytics platform bestaat uit R en Tableau, en bevat interactieve dashboards waarmee allerlei relevante inzichten verkregen kunnen worden.

De organisatie
Op het moment bestaat ons team uit 3 mensen, maar we hebben de ambitie om het team de komende jaren verder uit te breiden. We zijn onderdeel van Cadran Consultancy, een ICT bedrijf met ongeveer 70 mensen. Hierdoor hebben we als klein team al mooie klanten en kunnen we ook meedoen met de sociale activiteiten die georganiseerd worden met het hele bedrijf.

Wat je bij ons doet als Analytics Consultant
We werken voor allerlei verschillende opdrachtgevers, en de analyses die we uitvoeren zijn ook vrij divers. Zo kan je bij ons als Analytics Consultant de ene dag voor een handelsbedrijf een logistiek proces aan het optimaliseren zijn en de andere dag bezig zijn met het maken van financiële overzichten voor een non-profit.