Ciphix

MORNING CASE

(Case For Dutch-speaking students only)

WHO
Ciphix is een Rotterdamse AI scale-up met een doel om mensen op de werkvloer in hun kracht te zetten door gebruik te maken van virtuele collega’s en assistenten.

Ciphix is in maart 2018 opgericht door Marcus Groeneveld, Mathijs Gast en Bas van der Pol. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een scale up met bijna 50 medewerkers. Dagelijks werken wij met veel energie en enthousiasme aan onze missie:

WHY

  • We hebben te maken met een wereldwijde crisis op de arbeidsmarkt
  • Inhoudelijk interessant werk – seize the moment
  • Van onderbuikgevoel naar data-driven

 
HOW
Door integratie van door ons gebruikte technologieën Robotic Process Automation, Artificial Intelligence en Conversational Automation zijn we in staat onze klanten – onder wie grote internationale bedrijven en overheidsinstanties – unieke oplossingen aan te bieden voor hun strategische uitdagingen.

WHAT
 We take our clients on an unforgettable Digital Workforce Journey
https://ciphix.io/digital-workforce/

WHEN
Op 6 februari staan wij op de LED om jou te leren kennen. We kijken er naar uit! Er staat je een toffe dag te wachten in het teken van jouw persoonlijke ontwikkeling, kennismaken met Ciphix en RPA en bovenal plezier hebben met elkaar.


STATISTICS

Sectors: Strategy Consulting & Data Science & Consulting
Locations in the Netherlands: 1
Number of employees (in Holland): 56
Number of starting positions per year: 3
Annual internships: 3
Number of annual working students: 5
Average age: 27


CASE
Gaat jouw hart sneller kloppen van technologie? Vind jij ook dat er binnen de IT alleen maar mogelijkhenden zijn en wil je hier graag ‘in duiken’? Dan nemen we je graag mee in onze Ciphix case. Wij dompelen jou even onder in onze wereld en onze way of working.