ddata

MORNING FAIR

Een nieuwe naam… Waar komen jullie vandaan?

Eerst een zolderkamer in Houten, toen een flex-office naast Utrecht Centraal en inmiddels een vast plekje op de begane grond in het Paleiskwartier, Den Bosch.

Ja, ook ons start-up verhaal begon op een zolderkamer. Toen Victor benaderd werd om een promotie-model voor Unilever te maken, dacht hij direct aan zijn oude Heineken-afstudeerder Jeroen. Toen ook Jeroen enthousiast bleek om nog een keer intensief samen te werken, werden in juni 2020 de eerste plannen gesmeed om vanaf de zolderkamer in Houten het nieuwe model voor Unilever te gaan maken. D-Data werd geboren en de rest is (inmiddels) geschiedenis!

Mooi! Wat doen jullie daar allemaal?

Wij zijn een jonge data science, data engineering & consultancy start-up die zich focust op het ontwikkelen van data science talent. Waar wij sterk geloven in learning-by-doing, heeft iedereen daarnaast zijn eigen persoonlijke leertraject, focussend op zowel de soft- als hardskills die een échte data scientist – in onze ogen – nodig heeft. Verder leer je natuurlijk ook on-the-job tijdens opdrachten voor verschillende klanten in verschillende sectoren; denk aan Heineken, Unilever, Rabobank, Vrumona of de Belastingdienst, maar ook kleinere klanten zoals Ducata (cryptocurrency) of FC Den Bosch.

Meer weten?

Tuurlijk – bezoek ons tijdens de LED of stuur ons een berichtje!


STATISTICS

Sectors: Consulting, Data Science
Number of locations in NL: 1
Number of employees in NL: 8
Annual starting positions: 3
Annual internships: 5
Average age: 27
Male-Female ratio: 50-50%