EY

SPEEDDATES
(This information is in Dutch)

Met 261.000 medewerkers wereldwijd zijn we gespecialiseerd in Assurance, Tax, Transactions en Consultancy. EY (Tech) Consultancy is het snelst groeiende onderdeel en telt nu zo’n 20.000 mede-werkers. Samen met onze klanten werken we aan strategische veranderingen en nieuwe, innovatieve manieren van denken. Bijna altijd speelt technologie daarbij een cruciale rol. Soms gaat het om vraagstukken die heel specifiek met een branche te maken hebben, dan weer om het benutten van groeikansen of om het beschermen van bedrijven tegen allerlei risico’s.

Veel van onze opdrachtgevers zijn grote internationale ondernemingen. We kijken altijd verder dan de kansen, de cijfers en de resultaten van een onderneming of organisatie alleen. Onze international purpose is namelijk: Building a better working world. Daarmee bedoelen we dat we niet alleen een bijdrage willen leveren aan de business van onze klanten, maar ook aan de rol die zij spelen in hun omgeving en dus aan een beter werkende wereld.

Highest performing teams
Je krijgt bij ons veel zelfstandigheid. Bovendien werk je in een team met leuke, betrokken collega’s. Binnen EY geloven we dat teams met daarin specialisten met verschillende achtergronden en talenten tot de beste resultaten komen. Om die teams te kunnen samenstellen, hebben we hebben we mensen nodig dieflexibel kunnen denken en zich gemakkelijk kunnen aanpassen. Mensen met verschillende achtergronden, talenten én vooropleidingen. We koesteren de verschillen. Juist omdat we geloven dat die verschillen elkaar aanvullen en versterken. Binnen je team heb je toegang tot de support en expertise van collega’s over de hele wereld in meer dan 150 landen. Zo is de hele wereld ons werkterrein. En heb jij volop mogelijkheden je loopbaan mondiaal vorm te geven.


STATISTIEKEN

Sectoren: Asset Management, Banking, Consulting & Strategy Consulting, Data Science, Healthcare Management, Supply Chain, Operations Research & Actuarial Sciences
Vestigingen: 15 in Nederland, met het hoofdkantoor in Rotterdam
Man-vrouw verhouding: 50-50 %
Aantal werknemers in Nederland: 5000+
Aantal start- en stageposities per jaar: Bij Consulting bieden we vrijwel bij elke afdeling mogelijkheden voor stagepositie en starterspositie. Bij een afstudeerstage hangt het van het onderwerp af en de motivatie van een kandidaat om zijn/haar scriptie bij EY te willen schrijven.
Aantal werkstudentschappen per jaar: 8-14
Gemiddelde leeftijd: 34