First Consulting

SPEEDDATES
(This information is in Dutch)

Wie zijn wij?
First Consulting is een snelgroeiende no-nonsense consultancy organisatie met een passie voor operationele processen. Wij helpen toonaangevende bedrijven bij het verbeteren van hun operationele performance. Deze verbetering is meetbaar, levert duurzaam resultaat op en wordt bereikt door het aanpassen van processen, technologie en organisatie. Dit resultaat bereiken onze medewerkers altijd samen met de werknemers van onze klanten. De consultants van First Consulting koppelen diepgaande proceskennis aan effectief leiderschap en vertalen klantproblemen in heldere oplossingen.

Analytisch vermogen omzetten in doeltreffende daadkracht?
Onze consultants combineren denk- en daadkracht in het tot stand brengen van slimme, hoogwaardige oplossingen. Op gedreven en nuchtere wijze maken zij de vertaalslag vanuit de strategische richting van een klant naar de bedrijfsprocessen, organisatie en IT. Zij schakelen moeiteloos tussen management en werkvloer en tussen strategie en uitvoering en hebben een constante focus op meetbaar resultaat. We maken altijd waar wat we beloven.

Het maximale uit jezelf halen?
Persoonlijke ontwikkeling en plezier staan bij ons hoog in het vaandel. In onze organisatie zijn de lijnen kort en geven wij je zowel als startende als ervaren consultant snel veel verantwoordelijkheden en daarmee een steile leercurve. Hierin kies jij samen met je mentor je eigen ontwikkelpad: doorgroeien naar een projectmanagersrol, een verbreding als consultant of juist een specialistische rol. Persoonlijk ontwikkelen vanuit je project vinden we belangrijk, maar altijd in combinatie met training, mentorschap en goede zelfreflectie. Daarnaast organiseren we zes keer per jaar uitdagende en vooral gezellige events.


STATISTIEKEN

Sectoren: Operations Research, Data Science, Consulting & Financial Services
Vestigingen: Wij hebben geen vestigingen, we hebben namelijk geen kantoor omdat we altijd bij de klant werken.
Man-vrouw verhouding: 60-40 %
Aantal werknemers: 250
Aantal startposities per jaar: We nemen goede starters aan die bij ons passen, hier zit geen minium of maximum aan.
Gemiddelde leeftijd: 31