Gupta Strategists

MORNING CASE 
(Case only for Dutch students)

Heb jij het in je om strategieconsultant te worden? Wil je bij een gerenommeerd adviesbureau aan de slag? En weet jij je dankzij je analytische denkkracht te onderscheiden? Maak kennis met Gupta Strategists – We zijn het hele jaar door op zoek naar nieuw talent.

Zo werken wij
Op maandag tot en met donderdag werk je in jouw projectteam bij een opdrachtgever en op vrijdag komen we samen op wisselende locaties in het land. Dan vinden collega’s altijd tijd om je te helpen of even mee te denken. Er is veel aandacht voor ieders persoonlijke ontwikkeling. Daarom spreek je elke zes weken met je mentor, krijg je regelmatig trainingen die je vaardigheden als strategieconsultant aanscherpen, stel je bij elk project ontwikkeldoelen vast, is er elk half jaar een evaluatie en bieden we programma’s van excellente business schools aan.

Werken als strategieconsultant
Gupta Strategists biedt oplossingen voor complexe vraagstukken. Werken bij Gupta betekent dat je als all round strategieconsultant wordt opgeleid, binnen een klein team aan grote projecten werkt en jezelf continu uitdaagt en ontwikkelt tot een strategisch expert binnen de gezondheidszorg. Altijd met het idee om de producten en/of dienstverlening van onze klanten beter te maken. Onze adviezen zijn gebaseerd op feiten, waarbij ook de door onszelf uitgevoerde (big data) studies inzichten verschaffen. Ons werk vraagt om flexibele werktijden, maar de collega’s ervaren volop voldoening en veel werkplezier.

Solliciteren of kennismaken
Weet jij je dankzij je analytische denkkracht en nieuwe ideeën te onderscheiden? Wil jij het verschil maken voor onze klanten? En ben je benieuwd naar ons team, wat we doen en welke kansen we bieden? Solliciteren of informeel kennismaken kan gedurende het hele jaar.


STATISTIEKEN

Sectoren: Strategy Consulting
Vestigingen: 2
Man-vrouw verhouding: 40-60 %
Aantal werknemers: 35
Aantal startposities per jaar: 8
Aantal werkstudentschappen per jaar: 4
Gemiddelde leeftijd: 34


CASE

“Signa, een Poolse zorgverzekeraar heeft onze hulp ingeroepen om weer winstgevend te worden. Ondanks het gelijkblijvende aantal verzekerden, heeft Signa afgelopen jaar verlies geleden. Het management vraagt zich af of het financiële tij te keren is. Onder begeleiding van strategieconsultants van Gupta gaan jullie aan de slag met dit vraagstuk. Hierin verkennen we de verzekerdenpopulatie, wervingskanalen, zorginkoop, prijsonderhandelingen, concurrentie en regelgeving waarop Signa toekomstige strategische keuzes zou kunnen baseren. Door middel van deze case leer je meer over hoe het zorglandschap in elkaar zit, waar de financiering van zorgverzekeraars op gebaseerd is en hoe je in een team complexe problemen oplost. Bovendien krijg je een goed beeld van het werk als strategieconsultant bij Gupta.”