Gupta Strategists

COMPANY CASE

“Gupta Strategists is een adviesbureau voor organisaties in de zorgsector, in binnen- en buitenland. Complexe vraagstukken zetten we om in praktische oplossingen of innovatieve ideeën”

Zo werken wij
Op maandag tot en met donderdag werk je in jouw projectteam bij een opdrachtgever en op vrijdag komen we samen op wisselende locaties in het land. Dan vinden collega’s altijd tijd om je te helpen of even mee te denken. Er is veel aandacht voor ieders persoonlijke ontwikkeling. Daarom spreek je elke zes weken met je mentor, krijg je regelmatig trainingen die je vaardigheden als strategieconsultant aanscherpen, stel je bij elk project ontwikkeldoelen vast, is er elk half jaar een evaluatie en bieden we
programma’s van excellente business schools aan.

Werken als strategieconsultant
Gupta Strategists biedt oplossingen voor complexe vraagstukken. Werken bij Gupta betekent dat je als all round strategieconsultant wordt opgeleid, binnen een klein team aan grote projecten werkt en jezelf continu uitdaagt en ontwikkelt tot een strategisch expert binnen de gezondheidszorg. Altijd met het idee om de producten en/of dienstverlening van onze klanten beter te maken. Onze adviezen zijn gebaseerd op
feiten, waarbij ook de door onszelf uitgevoerde (big data) studies inzichten verschaffen. Ons werk vraagt om flexibele werktijden, maar de collega’s ervaren volop voldoening en veel werkplezier.

Is Gupta iets voor jou?
Weet jij je dankzij je analytische denkkracht en nieuwe ideeën te onderscheiden? Wil jij het verschil maken voor onze klanten? En ben je benieuwd naar ons team, wat we doen en welke kansen we bieden? Doe mee aan onze case of geef je op voor de speeddate. Solliciteren kan bij ons overigens gedurende het hele jaar: meer informatie hierover vind je op onze website.


STATISTIEKEN

Sectoren: Strategy Consulting
Vestigingen: 2
Man-vrouw verhouding: 40-60 %
Aantal werknemers: 35
Aantal startposities per jaar: 8
Aantal werkstudentschappen per jaar: 4
Gemiddelde leeftijd: 34


CASE

In onze case ga je aan de slag voor een zorgverzekeraar in Polen: hoe komt het dat de verzekeraar verlies maakt? En wat kunnen ze doen om het tij te keren? Met behulp van een pakket aan informatie ga je in een groepje aan de slag om de case te kraken. Wat wordt jullie advies aan de verzekeraar?