ITDS

AFTERNOON CASE 
(Dutch-Speaking Students Only)

Je bent klaar met studeren. Maar absoluut niet met leren. Je wilt écht aan de slag. Maar ook de ruimte om te ontdekken waar jouw talenten liggen. En deze natuurlijk ontwikkelen. Je volgende stap? Dat is in een uitdagende markt waar de kansen voor het oprapen liggen. En bij een organisatie waar je het maximale uit jouw potentieel kan halen.

Ga met ons de uitdaging aan
Bij ITDS bieden we je deze uitdagingen en kansen. En draait alles om jouw persoonlijke ontwikkeling. Dat is geen mooi praatje, we menen het. Vastgelegde paden? Daar doen we niet aan. Wij bieden je permanent relevante opleidingen en stimuleren je om steeds weer uit je comfort zone te stappen. Met deze expertise ga je het verschil maken bij grote namen in de financiële dienstverlening.

Wie we zijn?
ITDS is een adviesbureau voor financiële dienstverleners. Sinds 1998 werken we voor aansprekende nationale en internationale verzekeraars banken en pensioenfondsen. Met een team van meer dan 400 specialisten in Nederland, Polen en Portugal, werken we aan uitdagende projecten. Op het snijvlak van data, technologie, wetgeving en digital marketing zijn we graag de schakel tussen onze opdrachtgevers en hun potentie. Samen houden we de financiële sector sterk. Zodat iedereen kan blijven rekenen op de zekerheid die hij nodig heeft.

Werken bij ITDS
Als consultant bij ITDS beschik je over een scherpe geest en aarzel je geen seconde. Lef combineer je met tact en een geweldig gevoel voor humor. Zo krijg je iedereen mee. Want je wilt iets voor elkaar krijgen, in een omgeving die ertoe doet. Naast dat we keihard werken, hebben we ook plezier. We borrelen niet alleen met elkaar, maar we sporten ook samen. We padellen, doen mee aan hardloopevents en we organiseren jaarlijks een skitrip.

Wil je meer weten over werken bij ITDS? Je leest het hier. 


STATISTIEKEN

Sectoren: Consulting
Vestigingen in Nederland: 1
Vestigingen buiten Nederland: 3
Man-vrouw verhouding: 55-45 %
Aantal werknemers in Nederland: 180
Aantal werknemers buiten Nederland: 250
Aantal startposities per jaar: 70
Gemiddelde leeftijd: 33


CASE

ITDS geeft niet alleen advies. We implementeren ook wat we adviseren. Wij lopen pas de deur uit als het een succes is voor onze klanten. Als toekomstige consultant speel jij hier natuurlijk een belangrijke rol. Daarom bereiden we je alvast voor op het echte werk aan de hand van een uitdagende case.

Onder begeleiding van ITDS Consultants ga je aan de slag voor een van onze klanten. Zij staan ten slotte voor grote uitdagingen waar ze onze en jouw hulp goed bij kunnen gebruiken. Het wordt socialer, de klant moet centraler en digitalisering vraagt om grote veranderingen binnen organisaties. Met jouw kennis en kunde ga jij je hoofd breken over een digitaliseringsvraagstuk voor een vooraanstaande bank of verzekeraar. Hierbij moet je rekening houden met aspecten als welke vragen je moet stellen aan de klant, hoe kom je tot een goed advies, welke stakeholders zijn betrokken en past het allemaal binnen budget? Aan de hand van een korte pitch presenteer jij jouw aanpak en oplossing. Maak jij met jouw plan het verschil bij onze klant?