M3 CONSULTANCY

Afternoon fair & Recruitment Dinner
For Dutch students only

M3 Consultancy is een jonge consultancy boetiek, toonaangevend op het gebied van strategy & operations. Onze aansprekende klanten opereren voornamelijk binnen de (online) retail, de maakindustrie, mobiliteit en private equity. We helpen hen onder meer met het verwezenlijken van hun groeiplannen, het verbeteren van hun winstgevendheid en het optimaliseren van hun klantgerichte prestaties. In onze projecten combineren we diepgaande expertise met data-gedreven analyses. Snel en pragmatisch. Wij werken zij aan zij met onze opdrachtgevers, van start tot implementatie. Tijdens dit proces komen we tot onze beste ideeën. Voor ons is het een duurzaam resultaat dat telt, niet een rapport.

Bij M3 Consultancy zijn we ambitieus en ondernemend. Het is onze ambitie om de komende jaren flink te groeien. Daarom zijn we continu op zoek naar nieuwe collega’s waarmee we onze krachten kunnen bundelen om ons adviesbureau verder uit te bouwen. We bieden je een uitdagende werkomgeving waarin jíj bepaalt hoe steil je leercurve is. Vanaf het begin telt ook jouw mening. We hebben passie voor ons werk maar geloven ook in een gezonde balans tussen werk en privé, zodat je je ook buiten je werk om kunt blijven ontwikkelen.

Hebben we je interesse gewekt? Kijk op www.m3consultancy.nl voor meer informatie of bezoek onze Inhousedag op 2 juni 2023!

For further information about our clients, projects and the people at Ab Ovo. Follow us on LinkedIn.


STATISTICS

Sectors: Consulting, Strategy Consulting
Location: 1
Male-female ratio: 60-40 %
Number of employees (in Holland): 17
Number of starting positions per year: 3
Average age: 35